fbpx

Informatie doorwijzers

Als arts, sportarts, medisch specialist, vitaliteitsmedewerker of fysiotherapeut kunt u uw patiënt of cliënt doorverwijzen naar Sportmassage Harderwijk. Dit kan voor een medische behandeling. Ik werk nauw samen met medische en paramedische collega’s om complementaire zorg te bieden. Het doel is om de patiënt of cliënt pijn- en klachtvrij te maken en te houden.

Waarom kiezen voor een Masseur/ massage-therapeut?

Spieren zijn namelijk essentiële onderdelen van het bewegingsapparaat, en bovendien hebben ze een grote invloed op het hele lichaam. Daarnaast kunnen veel Somatisch Onbegrepen Lichamelijke Klachten (SOLK), zoals hoofdpijn, nekpijn en rugpijn, aan spieren worden gerelateerd. Verder horen klachten zoals tennisarm, blijvend carpaal tunnelsyndroom, knie- en heupklachten hier ook bij. Een medische massage herstelt het evenwicht tussen ontspanning en inspanning in zowel het spierstelsel als de fascia. Bovendien richt de massage zich op het sympathisch en parasympathisch zenuwstelsel om de oorzaken van SOLK-klachten aan te pakken. U blijft betrokken bij de behandeling, zodat we samen zorgen dat de patiënt of cliënt van de klachten afkomt.

Wat doet Sportmassage Harderwijk?

Sportmassage Harderwijk is gespecialiseerd in medische massages. We kijken naar het hele lichaam, inclusief fascia, spierstelsel, zenuwstelsel en lymfestelsel. Spiertesten helpen de oorzaak en alle betrokken spieren te analyseren, waarna we een behandelplan opstellen.

Door regelmatige uitleg krijgen cliënten inzicht in hun lichaam, hun houding en de invloed van spieren daarop. Wij maken gebruik van een cliëntendossier die bij elkaar behandeling wordt geüpdate. Dit persoonlijke dossier is altijd toegankelijk voor de cliënt.

Als doorverwijzer kunt u bovendien op de hoogte blijven van het behandelplan en de voortgang van de behandelingen. U kunt dit via e-mail of WhatsApp aangeven, waarna ik, met goedkeuring van de cliënt (conform AVG), updates verstrek.

Ik voer alleen behandelingen uit waarvoor ik ben gekwalificeerd en verwijs voor andere behandelingen door naar medische en paramedische collega’s.

Uw masseur/ massage-therapeut

Edwin, uw NGS masseur, heeft jarenlange ervaring als sportmasseur, sport-therapeut en massage-therapeut. Hij beschikt over uitgebreide kennis van anatomie, fysiologie, kinesiologie van spieren, zenuwen, lymfe en fascia, en is bezig met de opleiding Medische Basiskennis. Voor meer informatie kunt u verder lezen op de pagina “Wie Ben Ik“.

Verantwoord doorverwijzen

Wilt u met vertrouwen doorverwijzen? Dan nodig ik u graag uit voor een gesprek, inclusief een korte gratis behandeling.

[instagram-feed]